Sovellukset tulostusympäristöön

Papercut MF Tulostuksenhallinta:

Papercut MF tulostuksenhallinta estää laitteiden luvattoman käytön, raportoi käyttömäärät ja käyttökustannukset, tuottaa ympäristönkuormitusraportit. Se myös helpottaa ja nopeuttaa laitteiden käyttöä laitemerkistä riippumatta.

Drivve Image älyskannausratkaisu:

Drivve Imagella voidaan skannata älykkäämmin ja nopeammin suoraan kohdejärjestelmään, kuten esim OneDrive, Sharepoint, Teams, M-Files ym. Drivve IMage myös tunnistaa viiva- ja QR koodit skannauksista ja koodien tiedot voidaan viedä skannatun kuvan mukana suoraan kohdejärjestelmiin.

Foldr asiakirjanhallintajärjestelmä:

Foldr asiakirjanhallinta auttaa sinua yhdistämään eri tallennuskohteet. Yhdellä hakusanalla Foldr hakee tiedostoja OneDrivesta, Sharepointista, Google Drivesta, Teamsista, Asiakirjapalvelimelta tai omalta työasemalta. Löydät etsimäsi tiedoston aina sekunneissa!

ICT tuotteet

Toimitamme myös työasemat, palvelimet, sovellukset, verkot, AV tuotteet ym tietoturvallisesti ja ammattitaidolla. 

Brother monitoimilaitteet ja tulostimet

Tutustu Brotherin mallistoon klikkaamalla viereistä kuvaa tai ota yhteyttä harri.levanen@kkmiehet.fi tai puh 0500-152606 .

Toimistotarvikkeet

Tutustu laajaan toimistotarvikevalikoimaamme klikkaamalla viereistä kuvaa. Lisätietoja Harri Levänen, puh 0500-152606 tai harri.levanen@kkmiehet.fi.

Kassakoneet

Toimitamme kassakoneita ja maksupäätteitä kaiken kokoisille yrityksille. Lisätietoja harri.levänen@kkmiehet.fi tai puh 0500-152606.